Notebook planner tilpasning, design og udskrivning

05-09-2022

Der er mange forskellige typer notebook-planlæggere på markedet i dag. Den funktionelle underopdeling er mere indlysende, mønsterdesignet er mere rigeligt, og størrelsen er mere forskelligartet. Det er nemmere for folk at vælge, hvad de har brug for baseret på deres præferencer.

notebook planner

Omslagsmaterialer til notebook planner inkluderer PU, læder, stof, PP, metal osv.

notebook printing

Indbindingsformer for notebook-planlægger omfatter generelt spiral, paperback, løsblade, ringbinding, hardcover og så videre. Disse trykformer er baseret på forskellige produktmaterialer, og de anvendte produktionsprocesser er også forskellige.

planner printing

Notebook planner udskrivning er faktisk en traditionel teknologi. Notebook-udskrivning dækker alle printmetoder såsom flad, konveks, konkav og net, og anvendelsessituationen varierer rundt om i verden. Typerne af notebook-udskrivning er opdelt i flexografisk tryk, smalt web-tryk og digitaltryk. 

notebook planner

Med teknologiens fremskridt og den fortsatte udvikling af den menneskelige civilisation vil notebookplanlæggere med flere funktioner og stilarter dukke op foran offentligheden med et opdateret udseende.


Få den seneste pris? Vi svarer så hurtigt som muligt (inden for 12 timer)

Fortrolighedspolitik